Често задавани въпроси (FAQ)
?
Сигурна ли е комуникацията със сайта и защитена ли е информацията, която ви давам?

Доверието и сигурността на потребителите са необходими за нашето онлайн съществуване. Без значение дали сте физическо лице или фирма е важно да се погрижим за защита на нашите потребители, така както бихме се погрижили за нашия дом или бизнес.

За да се решат проблемите, които биха могли да застрашат сигурното предаване на конфиденциална информация в Интернет, са създадени различни криптиращи протоколи. Най-разпространеният от тях е SSL (Secure Sockets Layer).

Данните, които предоставяте за изпълнение напоръчката се защитават с такъвсертификат.

Ето нагледно как работи SSL сертификатът:

Как работи SSL

1. Браузърът се свързва със сървъра.

2. Сървърът изпраща своя сертификат към браузъра.

Браузърът прави проверка на сертификата – дали е издаден от валиден сертифициращ орган, дали срокът на валидност на сертификата не е изтекъл, дали името на сайта, което е закодирано в сертификата, отговаря на реалният адрес, който е зареден в браузъра.

3. След като проверките минат успешно браузърът и сървърът определят какъв симетричен криптографски алгоритъм да използват за комуникация, примерно AES, RC4, 3DES и т.н., след което браузърът генерира произволен код (ключ), който криптира с публичния ключ на сървъра и изпраща криптирания код към сървъра.

4. След като сървърът получи кода браузърът вече може да прави заявки към сървъра, като използва за криптиране кода и криптографският алгоритъм, определен със сървъра на предходната стъпка.

По този начин между браузъра и сървъра се установява сесия, в която данните протичат криптирани и могат да бъдат декодирани (разчетени) единствено от уеб сървъра и съответния браузър.

?
Защо трябва да се регистрирам за да поръчам?

Регистрацията ви позволява да следите всички етапи при изпълнение на поръчката.

?
Как се заплаща стоката?

Можете да изберете един от начините за плащане - наложен платеж или чрез банков превод.

В случай, че изберете банков превод, стоката се изпраща след получаването на парите по сметката на фирмата.

?
Как се доставя стоката?

Закупената стока се доставя с куриер Рапидо за цялата страна.

?
Каква е гаранцията?

Ако имате проблем от техническо естество с доставената тонер касета ние ще я заменим с нова в рамките на 30 дни от закупуването. 

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас