Доставка

Срокове за поръчка и доставка 
Стандартният срок за доставка е до 1 работен ден след направена заявка за пределите на София и 2 работни дни за провинцията. 

Как да направя поръчка онлайн чрез уебсайта www.comexbg.com  
За да купите/поръчате избран от Вас продукт или продукти, само натиснете бутон [Купи] в дясно на екрана. Ако не сте влезли в своя профил, системата ще поиска да се идентифицирате, като регистриран клиент с Вашия e-mail адрес и Вашата парола, след което ще продължите покупките си.

Важно: Доставката на продукти над 90 лева с ДДС е безплатна в рамките на гр. София. Доставката на продукти извън гр. София е за сметка на купувача. При поръчка на продукти на стойност под 90 лева с ДДС се начислява такса съобразно избора ви на куриер.

Избор на начин за разплащане 
Може да се възползвате от следните начини на плащане: 
Наложен платеж: при доставка на поръчката с куриер.
Банков път: можете да преведете сумата по поръчката по банков път. При плащането задължително запишете номера на поръчката, който системата генерира. Продуктите се изпращат след получаване на сумата по сметката на фирмата.

Гаранция:

Тонер касетите се заменят с нова, ако има фабрични дефекти в рамките. Рекламации се приемат в 30 дневен срок от издължаване на стоката. Изчерпване на тонера не се счита за гаранционен проблем.

Връщане на стока:

Можете да върнете стока в рамките на 14 дни от закупуването. Стоката следва да е с ненарушена цялост и опаковка.

 

Ние ценим Вашето мнение. Ако имате коментари или въпроси относно системата ни за приемане на поръчки от нашите клиенти, изпратете ги на електронен адрес: office@comexbg.com.